AGENDA

Pre-Summit



Day 0 | 12th July 2023

Youth

NextGen

Gov

UNDP

Citi

YEA

Breakfast and morning activities + Registration of participants

9:30 - 10:00 / 30 mins

Venue: Conference Room 3

Opening remarks

10:00 - 10:15 /15 mins

Venue: Conference Room 3

Youth Co:Lab updates

10:15 - 10:45 /30 mins

Venue: Conference Room 3

Looking back, moving forward: Reflecting on Youth Co:Lab

Interactive session for all stakeholders of Youth Co; Lab to connect, exchange knowledge and envision how we can support the next generation of young social entrepreneurs and bring about greater impact through Youth Co:Lab.

10:45 - 12:00 /75 mins Venue: Conference Room 3

Networking Lunch

12:00 - 13:30 / 90 mins

Youth Welcome & **Ice-breaking** Session

each other through fun ice-creakers and a around of elevator

13:30 - 14:45 /75 mins

Venue: Meeting Room G

Roundtables on Impact and **Innovation for Next-Gen**

13:30 - 14:45 / 75 mins

Venue: Meeting Room C

Strategic Intelligence Hub Session

A session to welcome and update participants on SIH and facilitate collaborative problem-solving dialogue among policymakers.

13:30 - 14:45 / 75 mins

Venue: Meeting Room A

UNDP Session

best practices and updates regarding communications and M&E.

13:30 - 14:45 / 75 mins

Conference Room 4

Citi Meeting

13:30 - 14:45 / 75 mins

Room H

YEA Session

Workshop to discuss how to further strengthen the social entreprepreneurship ecosystem through the Springboard Amplifier Programme

13:30 - 14:45 / 75 mins

Meeting Room D

Networking Break 14:45 - 15:00 / 15 mins

Young Entrepreneurs and **Next-Gen Knowledge Exchange**

15:00 - 16:30 / 90 mins Venue: Conference Room 3

Strategic Intelligence Hub **Session: Policy Den**

A session to facilitate collaborative problemsolving dialogue among policymakers and share best practices on inclusive entrepreneurship policies and programs to develop actionable policy experiments

15:00 - 16:30 / 90 mins Venue: Meeting Room A

UNDP-Citi-YEA Session on Inclusive Entrepreneurship

ession to bring together UNDP, Citi and YEA partners to facilitate knowledge exchange, share best practices and learn about their respective work in fostering inclusive entrepreneurship ecosystems

15:00 - 16:30 / 90 mins Venue: Meeting Room H

Closing and travel to the dinner venue

16:30 - 17:30 / 60 mins

Screw Up Night: Learning from Failure

Evening activity for entrepreneurs, aspiring entrepreneurs and ecosystem enablers to share publicly stories of failure, and celebrate failure and the important lessons learnt

18:00 - 19:30 /90 mins Venue: Royal Princess Larn Luang Hotel























Day 1 | 13th July 2023

Breakfast and morning activities + Registration of participants

9:30 - 10:00 / 30 mins

Opening Remarks

Opening of the summit and keynote speeches by representatives

10:00 - 11:00 / 60 mins Venue: Conference Room 3

YCL (LIVESTREAM)

High Level Panel

11:00 - 12:00 / 60 mins Venue: Conference Room 3

It's Everyone's Business: How to Amplify the Potential of Inclusive Youth Entrepreneurship?

Inclusive youth entrepreneurship is a meaningful engagement process for the involvement of marginalised and vulnerable youth groups into the entrepreneurship ecosystem. We all can play a role in making the entrepreneurship ecosystem more inclusive. On this panel, key stakeholders share their insights into how we can be more proactive in supporting young changemakers from underserved communities and help them to overcome their social, cultural and economic barriers to being effectively engaged.

Networking Lunch 12:00 - 13:30 / 90 mins

Breaking Barriers: Empowering Young Entrepreneurs for Gender Equality

The session will focus on dismantling gender barriers that young people face in their entrepreneurship journey and strategies for integrating gender inclusivity within their businesses. The session will unpack actionable insights on creating gender equal and diverse enterprises that drives innovation, productivity, and sustainable growth

13:30 - 14:30 / 60 mins Venue: Conference Room 4

Building bridges: Collective action to foster an Inclusive entreprenuership ecosystem

The session will focus on how ESOs can become catalysts in fostering inclusive youth entrepreneurship. It will explore and examine barriers faced by underserved young people in accessing entrepreneurship opportunities and the role of ESOs in helping overcome these issues. The session aims to inspire and galvanize the ESOs to support underserved youth to diverse, equitable and inclusive practices in their

13:30 - 14:30 / 60 mins Venue: Meeting Room H

Way Forward: Leveraging Traditional & Non-Traditional Partnerships for Inclusive Youth Entrepreneurship

The session aims to delve into the role of different sectors in fostering youth entrepreneurship. discuss the challenges and opportunities associated with these partnerships, and identify strategies to create an enabling environment for inclusive youth entrepreneurship.

13:30 - 14:30 / 60 mins Venue: Meeting Room A

Networking Break

14:30 - 15:15 / 45 mins

Youth Co:Lab Talks

A series of short talks led by young social entrepreneurs and leaders on the megatrends that we are witnessing in the world, and how young people challenge the status quo to create economic opportunities for everyone, especially marginalized communities, and how entrepreneurship support organizations, private sector and civil society create inclusive and safe spaces for changemakers.

15:15 - 16:30 /75 mins **Venue: Conference Room 3**

Closing, free time and travel to the dinner venue

16:30 - 19:00 / 150 mins

Thailand Cultural Night

19:00 - 21:00 / 120 mins Venue: White Orchid River Cruise

Day 2 | 14th July 2023

Youth Co:Lab Regional Demo Day

Young social entrepreneurs showcasing their innovative SDG-led solutions from across Asia-Pacific

10:00 - 12:00 / 120 mins Venue: Conference Room 3

Networking Lunch

12:00 - 13:30 90 mins

Closing Remarks and Call to Action

Inspiring all stakeholders to Take Action and step up our collective efforts to continue to support young people and their transformative solutions during this last decade of action.

13:30 - 14:30 / 60 mins **Venue: Conference Room 3**

14:30 - 19:30 No Agenda

#InclusiveEntrepreneurship







ESCAP







